| Català | Español | English

Pàgina d'inici

Qui som

 
   Membres

Membres

Fundació de Gestió Sanitària
Fundació de Gestió Sanitària Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Fundació que gestiona el centre hospitalari d’alta tecnologia i d’atenció especialitzada on es desenvolupen activitats assistencials, docents i d’investigació en l’àmbit de la recerca clínica, epidemiològica i de serveis sanitaris.

Fundació Institut de Recerca Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Fundació privada que té per objectiu la promoció, gestió i difusió de la investigació biomèdica en l’àmbit de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.


Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

És el titular de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i té com a objectiu la construcció, millora i manteniment de les instal·lacions i edificis destinats a l’assistència sanitària i a les activitats accessòries i complementaries.


Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)-Institut de l’Envelliment

La UAB és una universitat autònoma i pública que ofereix serveis d’ensenyament superior mitjançant la docència, la recerca i l’estudi. En col·laboració amb l’Agrupació Mútua del Comerç i de la Indústria, regeix el patronat de l’Institut de l’Envelliment, que té com a missió aprofundir en el coneixement dels diferents aspectes relacionats amb l’envelliment per tal de millorar la qualitat de vida de les persones grans.


Institut Català de Ciències Cardiovasculars

Té per objectiu el desenvolupament de la investigació bàsica i clínica en l’àmbit cardiovascular i de les malalties del cor per tal que la recerca bàsica sigui fàcilment transferida al desenvolupament terapèutic i diagnòstic.


Fundació Puigvert

Se centra en el desenvolupament de la Urologia, la Nefrologia i l’Andrologia, especialitats de les quals aborda els seus primers aspectes assistencials, de docència, formació i investigació.


Banc de Sang i Teixits

Empresa pública de serveis sanitaris que realitza activitats d’assistència, docència i investigació en l’àmbit de la medicina transfusional i el banc de teixits.


Centre Cochrane Iberoamericà

Entitat científica sense ànim de lucre que produeix i divulga revisions sistemàtiques de les intervencions sanitàries, amb l’objectiu impulsar la pràctica mèdica basada en la millor evidència científica disponible.


Equip d’Atenció Primària Sardenya

Centre assistencial docent integrat en el Sistema Públic de Salut on es desenvolupen activitats d’investigació en assaigs clínics i estudis epidemiològics.


Agència de Salut Pública de Barcelona

Organisme autònom creat pel Consorci Sanitari de Barcelona que té com a missió principal l’anàlisi de la situació de la salut de la població i dels seus determinants i el desenvolupament de polítiques per mantenir i millorar la salut de la població.

 

  

© 2002-2009 per Polymita Technologies. Tots els drets reservats.