| Català | Español | English

Pàgina d'inici

Recerca

 

Introducció

Els CIBER es proposen generar grans centres d’investigació translacional de caràcter multidisciplinari i multinstitucional, on s’integri la investigació bàsica, clínica i poblacional, per tal de crear un únic programa comú d’investigació focalitzat en certes patologies que el Sistema Nacional de Salut (SNS) considera rellevants i estratègiques per la seva prevalença o repercussió social.

Es tracta d’impulsar la recerca d’excel·lència en Biomedicina i Ciències de la Salut del Sistema Nacional de Salut i del Sistema de Ciència i Tecnologia, a través del desenvolupament i potenciació d’estructures d’investigació en xarxa.

El darrer objectiu és promoure i finançar, a través de l’Instituto de Salud Carlos III, l’associació de grups de recerca vinculables al SNS, per contribuir a fonamentar científicament els programes i polítiques en les àrees prioritàries del Plan Nacional de I+D+I.

Actualment, 11 grups de l’Institut d’Investigació Biomèdica Sant Pau (IIB Sant Pau) participen activament en 7 CIBER de diferent naturalesa: Ciberer, Ciberned, Ciberehd, Ciberbbn, Cibersam, Ciberdem i Ciberesp. Aquesta participació és un testimoni de la qualitat investigadora dels grups de recerca que conformen l’IIB Sant Pau i de la repercussió social de les temàtiques i patologies que s’hi investiguen.

 

  

© 2002-2009 per Polymita Technologies. Tots els drets reservats.