| Català | Español | English

Pàgina d'inici

Innovació

Fets destacats

Des de mitjans de 2009 l’IIB Sant Pau està desenvolupant la seva estratègia en innovació. Des d’aleshores, aquestes han estat les fites a destacar:

Maig 2009. Primera spin-off participada per investigadors de l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Argon Pharma, S.L.).

Novembre 2009. i2CAT i l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau inicien, amb el finançament del Ministeri d’Indústria (Plan Avanza), la construcció d’un e-health Living Lab, un centre pioner en l’àmbit de la salut.

Març 2010. Valorització de 10 grups de recerca gràcies a la concessió d’una subvenció Valcon-ACC10.

Març 2010. Participació a la “Red de innovación en tecnología y material sanitario (Red ITEMAS)”, promoguda per l’Instituto Carlos III, i que inclou 14 dels principals hospitals espanyols.

Octubre 2010. Creació de la Unitat d'Innovació.

Octubre 2010. Presentació del Centre i2Health Sant Pau.

Maig 2011. Avaluació del potencial de la capacitat de recerca i innovació de 10 serveis de l’Hospital, amb el suport d’Arvor Consulting.

Juliol 2011. La Unitat d’Innovació participa en la presentació del Pla estratègic de la xarxa ITEMAS a l’Instituto de Salud Carlos III, juntament amb les 14 institucions participants a escala nacional.

Agost 2011. Signatura d’un conveni de transferència tecnològica amb Nanotargeting S.L per a la patent PCT/EP2009/067136.

Setembre 2011. L’i2Health Sant Pau arrenca la seva activitat amb la posada en marxa de les seves instal·lacions.

Setembre 2011. Concessió de dos projectes INNPACTO per al desenvolupament d’activitats innovadores en col·laboració amb la indústria privada.

Octubre 2011. Concessió d’un projecte europeu dins de la iniciativa competitiva Joint Programme - Neurodegenerative Disease Research (JPND).

Novembre 2011. Les instal·lacions de l’i2Health Sant Pau acullen la realització del curs de Pelvitrainers en cirurgia ginecològica laparoscòpica per a la formació de nous professionals.

Desembre 2011. S’aprova la normativa de patents i altres formes de propietat industrial i intel·lectual de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau per a regular les condicions de la IP generada pels investigadors de la institució.

 

  

© 2002-2009 per Polymita Technologies. Tots els drets reservats.